Zašto kožna obuća?

24. Maj 2017

Zašto je kožna obuća najbolja

Obuća se danas pravi od najrazličitijih materijala. Ipak ona od kože je i dalje najbolja, posebno ako želite da vam duže traje.

Kožna obuća je udobna, zdrava i dugovečna.

Koža je materijal koji upija vlagu, u kožnoj obući vaše noge mogu da dišu.Zbog toga je odlicna za obuću u kojoj provodimo veći deo dana, naročito tokom jesenjih i zimskih dana.

Prilikom kupovine obuće obratite pažnju na deklaraciju - bitnije je da obuća bude iznutra obložena kožom, narocito kada su u pitanju čizme i duboke cipele.

Da bi vaše omiljene kožne cipele trajale dugo morate ih propisno održavati. Počnite još pre prvog obuvanja. Obuću od velura, antilopa ili nape isprskajte sprejom za inpregnaciju. Takođe, neophodno je da povremeno iščetkate takvu obuću, a za uklanjanje fleka koristite gumicu za olovke.

Kada pokisnete, ili ugazite u baru, obuću sušite na sobnoj tempraturi, nikako pored direktnog izvora toplote koji može da deformiše vaše cipele ili čizme.

Kožna obuća se prilagodava vašim nogama, zato se nemojte dvoumiti. Pružite vašim nogama lagane i udobne korake u kožnoj obući Fratelli Babb

 
CENA DOSTAVE

Poštarina se plaća po cenovniku Kurirske službe!

 
POVRAĆAJ NOVCA

Ukoliko niste zadovoljni artiklom mi ćemo vam vratiti novac.

 
RADNO VREME

pon - pet od 09:00h do 21:00h subotom od 09:00h do 20:00h

 
PODRŠKA
069 801 90 17