O nama

Porodična firma Babić je počela sa radom tridesetih godina prošlog veka, kao mala zanatska radionica. Zanat se prenosio sa kolena na koleno da bi devedesetih prešla u modernu industrijsku proizvodnju i od tog perioda beleži stalni rast i unapređenje proizvodnje. 2000. godine na čelo firme staju sadašnji vlasnici i firma dobija naziv „Fratelli Babb“ koji je poznat među protrošačima u Srbiji. Osim na tržištu Srbije „Fratelli Babb“ plasira robu i na tržište Hrvatske, Crne Gore, Bosne, Bugarske, Rumunije, Mađarske, Italije, Rusije i Južne Afrike. Fratelli Babb, pored svoje uspešne proizvodnje, ima tri objekta maloprodaje, u Beogradu dva i jedan u Smederevu. Moderno uređeni objekti sa ljubaznim osobljem učiniće vašu kupovinu kvalitetnom i prijatnom. U našim objektima možete naći pre svega kožnu i udobnu obuću, sto je naše glavno obeležje. Ukoliko nas do sada niste posetili, to uradite obavezno, sigurno ćete biti zadovoljni. Vaš Fratelli Babb!

Showroom

Od oktobra 2018. godine, veleprodajni kupci, mogu pogledati predstojeću kolekciju u novom Showroom-u, koji se nalazi u upravnoj zgradi u Obrenovcu. Dobrodošli...

O proizvodu

Đon je izrađen od polijuretana veoma je lagan i dugotrajan, farban je specijalnim metodama da bi se dobio njegov izgled i jedinstvenost. Gornji delovi obuće „Fratelli Babb“, izrađeni su isključivo od prirodne kože, debele i jake, a istovremeno meke i udobne. Anatomski oblikovano ležište, sa memoriskom penom ispod tabanice od prirodne kože, nežno štiti stopalo pružajući udobnost pri svakom koraku.

Sertifikat bonitetne izvrsnosti

Digitalni sertifikat bonitetne izvrsnosti je plod detaljnih proračuna finansijskih analitičara i ekonomskih stručnjaka na osnovu poslovanja preduzeća, statične i dinamične bonitetne ocene, a služi kao dokaz verodostojnosti našeg preduzeća. Firme koje posluju pouzdano, postojano i kvalitetno dobijaju sertifikat i uživaju poverenje poslovnog sveta.

 
CENA DOSTAVE

Poštarina se plaća po cenovniku Kurirske službe!

 
POVRAĆAJ NOVCA

Ukoliko niste zadovoljni artiklom mi ćemo vam vratiti novac.

 
RADNO VREME

pon - pet od 09:00h do 21:00h subotom od 09:00h do 20:00h

 
PODRŠKA
069 801 90 17